• Slide Estiu Joventut2
  • Slide Estiu Joventut3
  • slidejoventut3

Activitats d'estiu de Joventut

Cartell FeStiu 20232Tens ganes de gaudir d’un estiu diferent? No et perdis l’oferta que et fem des de la Regidoria de Joventut. Vine amb nosaltres, tria, remena i apuntat a la proposta que més t’agradi !! Aquest estiu més que mai viu el Casal Jove i passa un estiu divertit!I tot és gratuït !!!

Fes-te teu el Festiu! Des del Casal Jove et proposem el Festiu! Lleure amb setmanes temàtiques on durem a terme activitats dinàmiques, divertides, amb valors i amb moltes ganes de compartir. I un Festiu! Esport on suaràs la samarreta amb diversos esports mentre comparteixes jocs amb els teus amics. 

Què  has de fer? Apuntar-te a les setmanes que més t’agradin, venir al Casal Jove i gaudir ! Et sembla un bon pla? T’hi esperem de dilluns a divendres als matins!

A més als vespres hem preparat classes obertes de zumba, ioga i breakdance perquè gaudeixis d’activitats a l’aire lliure.

Com ja és tradició les nits de dimarts arriba el Terror a la Fresca, un cicle de cinema de terror a l’aire lliure de Calafell. 

I el dia 11 d’agost la Festa dels Colors t’espera amb moltes sorpreses !!!

Aquest estiu viu-lo amb nosaltres !!! Aquest estiu fes-te’l teu !!!