slidejoventut2

Els Patis Oberts tenen com a objectiu optimitzar els usos dels patis dels centres educatius posant-los a disposició de la ciutadania, tot convertint-los en nous espais de lleure de proximitat i segurs on es promou el civisme i l’esport. D’aquesta manera ampliem les zones de joc i esbarjo del municipi, aprofitant i gaudint dels espais disponibles.


Horaris


Institut Camí de Mar

Carrer Jaume Pallarès, s/n (Calafell). Dilluns, dimecres i divendres de 16 a 19h.

Institut La Talaia

Carrer Brasil, 8 (Segur de Calafell). Dimarts i dijous de 16 a 19h. 


*Els patis oberts obren durant el calendari escolar. 
Els dies festius i els dies de pluja no hi haurà activitat. 
**El curs 22-23 s'iniciaran el 12 de setembre.

Procés d'inscripció


La inscripció a l’activitat es realitzarà per vies telemàtiques a través del formulari d’inscripció disponible a la pàgina web del Departament de Joventut www.joventut.calafell.cat o bé a la pàgina web del’Ajuntament de Calafell www.calafell.cat .

Presencialment es pot realitzar la inscripció a través del Servei d’Atenció al Ciutadà, sol·licitant cita prèvia a través de l’enllaç https://citaprevia.gestorn.com/calafell/#nbb o al telèfon 977 69 90 09. També podreu fer la inscripció a través dels formularis en paper que trobareu al Casal Jove o bé als mateixos Patis Oberts.

Cliqueu aquí per consultar les normes d’ús dels patis oberts

 

Imprimir

CIRCUIT MULTIESPORTIU

Posted in Patis Oberts

Participa al circuit multiesportiu de futbol, handbol i futbol americà. Reforça les habilitats tècniques i demostra el teu potencial. Activitat per a joves en edat d’ESO. Inscripcions individuals.