slidejoventut3

Accions formatives d’orientació i capacitació en el món del treball per a joves. Inscripcions a les oficines del Servei d’Atenció al Ciutadà i via web a www.calafell.cat i www.joventut.calafell.cat.

Les accions lligades a programes de Garantia Juvenil estan adreçades a persones joves de 16 a 29 anys inscrites al registre. Per a més informació podeu venir a les sessions informatives o bé adreçar-vos a www.garantiajuvenil.gencat.cat.

Imprimir

CURS DE PRIMERS AUXILIS

Amb aquest curs et facilitarem l’adquisició dels coneixements teòrics i habilitats necessàries per donar una resposta inicial i eficaç que permeti mantenir la víctima en les millors condicions possibles fins posar-lo en mans d’equips amb un nivell de coneixements més alts. Destinat, prioritàriament, a persones vinculades a l’àmbit del lleure, extraescolars i AFAs.

25 i 26 de març de 9 a 13 h
Centre Cívic Montse Civit
Preu: Gratuït.
Imprimir

DIRECTOR/A D’ACTIVITATS DE LLEURE INFANTIL I JUVENIL

Formació oficial per l’obtenció del títol de Director/a d’activitats de lleure infantil i juvenil de la Generalitat de Catalunya, adreçat a aquelles persones que ja estan treballant en alguna activitat emmarcada en l'àmbit del lleure i l’educació, i que tenen la intenció de formar-se en les tasques directives i de coordinació.


Horari: de 9 a 14:00 h

Dates: Pendent de concretar ( inici previst 25 de juny )

Lloc: Centre Cívic Montse Civit (zona port Segur)

Adreçat a joves de 18 a 29 anys i inscrits a la Garantia Juvenil

Activitat organitzada per la Cambra de Comerç de Tarragona, en el marc del programa PICE de Garantia Juvenil, en col·laboració amb l'Ajuntament de Calafell.

Imprimir

MANIPULADOR D’ALIMENTS

El propòsit de les normes de manipulació dels aliments és proporcionar una informació clara i de fàcil comprensió que permeti que les persones que preparen aliments coneguin els possibles perills que s'hi associen i la manera d'evitar-los.

Imprimir

TALLER: COM TROBAR FEINA A L’ESTIU

Ets jove i no has treballat mai? No saps per on començar? Aquest és el teu taller!


 

Amb aquest taller t’ensenyarem a buscar la teva primera feina, els aspectes que has de tenir en compte, les empreses on dirigir-te, com apuntar-te a la borsa de treball de l’Ajuntament de Calafell i moltes coses més...

Horari: de 18 a 19.30 h

Data: 5 de juny de 2024

Lloc: Casal Jove de Calafell

Activitat realitzada a càrrec de la referent d’ocupació juvenil de Calafell en el marc del programa de Suport a l’Ocupació Juvenil del SOC.