slidejoventut


Activitats i tall
ers de lleure alternatiu per a joves. Inscripcions a les oficines del Servei d’Atenció al Ciutadà i via web a www.calafell.cat o www.joventut.calafell.cat. Aquest trimestre, totes les activitats es faran en grups estables, pel que cal que estiguis inscrita per poder-hi assistir.
Imprimir

TALLER D’ESTAMPACIÓ DE FUNDES PER MÒBIL I GADGETS

Personalitza la teva pròpia funda de mòbil amb dissenys únics i creatius amb la tècnica del marmolejat.  Deixa volar la teva imaginació mentre combines colors, formes i estampats per crear una funda que sigui tan única com tu. Dona un toc personal als teus gadgets preferits!

Imprimir

TALLER D’ESCULTURA DE SORRA

Descobreix com transformar la sorra en veritables obres d'art, aprenent tècniques i trucs dels experts. Treu el nen que portes dins i  deixa volar la teva creativitat. ATENCIÓ! ACTIVITAT ANUL·LADA PER MANCA D'INSCRIPCIONS.

Imprimir

TALLER DE CUINA: PASTISSERIA CASOLANA

Vine i aprèn a crear delícies dolces des de zero. Desenvolupa les teves habilitats culinàries i endinsa't en el món de la pastisseria amb elaboracions senzilles que podràs fer a casa: coques, magdalenes,... No et perdis aquesta oportunitat de convertir-te en un mestre pastisser!

Imprimir

TALLER DE CUINA BURGUERS!

Aprèn a crear les teves pròpies hamburgueses amb pans de colors i acompanyaments únics. Una experiència deliciosa i divertida que despertarà tots els teus sentits. Vine i fes que cada mossegada sigui una explosió de sabors i colors!

Imprimir

TALLER DE CUINA: PIZZA

Deixa volar la teva imaginació mentre combines sabors i textures per crear la pizza perfecta. Amb una selecció de toppings frescos i deliciosa salsa de tomàquet, cada mossegada serà una nova aventura culinària.

Imprimir

EM COMPRENC, EINES PER A QUAN ARRIBEN L’ANGOIXA I L’ESTRÈS

El dia a dia pot ser un moment viscut des de l’estrès i l’angoixa, on la pressió i l’exigència apareixen sovint. Aquest taller és un espai per poder comprendre millor la pròpia dimensió emocional, el missatge que ens porten aquestes emocionals i adquirir eines per a millorar-ne la gestió per transformar la vivència en un aprenentatge.