Imprimir

Casals Joves

Posted in Instal·lacions Joves

 

FUNCIONAMENT DELS CASAL JOVES

 

El Casal Jove de Calafell i la Tarda Jove de Segur són punts de trobada per a joves, espais on venir a passar una bona estona, fer cursos, tallers, fer deures, estudiar i connectar-te a Internet.

Al Casal Jove trobareu el Punt d’Informació Juvenil, a través del qual atendrem qualsevol dubte o informació sobre estudis i feina que puguis necessitar i ajudar-te a conèixer els recursos que tens a l’abast.

Enguany, tot i la pandèmia de la COVID-19, seguim oferint els mateixos serveis però amb modificacions.

·         Per tal de poder assistir i realitzar les activitats proposades caldrà fer una inscripció prèvia (al web de la Regidoria de Joventut de Calafell), on s’haurà de deixar constància de les dades personals per tal de facilitar la traçabilitat en cas d’un possible contagi.

·         Per  poder assistir al Punt d’Informació Juvenil caldrà demanar cita prèvia des del web de la Regidoria de Joventut o trucant al 977699009 extensió 2678.

·         Si s’ha tingut contacte estret amb un positiu els 14 dies previs a l’activitat  o  símptomes  relacionats amb la malaltia s’haurà de notificar als dinamitzadors/es.

·         Caldrà informar als dinamitzadors de possibles símptomes relacionats amb la COVID i signar la declaració responsable per tal de poder assistir a les activitats proposades.

·         Les activitats es faran en grups tancats i estables amb el màxim de participants que tinguin cabuda als Casals (tenint en compte la distància interpersonal de 1,5m).

·         Els horaris es mantenen de 16h a 20h. Dins d’aquest horari hi haurà franges  per a les activitats dirigides i per els punts de connexió.

·         Entre activitats i a cada canvi de grup es procedirà a la ventilació, neteja i desinfecció de l’espai i materials emprats.

Horaris del Casal Jove de Calafell i la Tarda Jove de Segur.

CASAL JOVE DE CALAFELL

Plaça de l’Alcalde Romeu S/N

TARDA JOVE DE SEGUR

Centre Cívic Montse Civit 
Port de Segur de Calafell

Dilluns a Dijous

De 16h a 20h.

Cita prèvia: http://joventut.calafell.cat/

Dilluns a Dijous

De 16h a 20h.

Cita prèvia:

http://joventut.calafell.cat/Un cop sigui a dins, què  he de fer?

1-      Informar als dinamitzadors de possibles símptomes de la malaltia abans d’accedir.

2-      Netejar les mans i/o desinfectar-les, fent un ús correcte de la solució de gel hidroalcohòlic, abans  d’accedir al Casal i al marxar.

3-      És obligatori l’ús de mascareta en tot moment.

4-      Respectar la distància interpersonal d’1,5m tant amb la resta d’usuaris com amb els dinamitzadors.

5-      Fer cas de les indicacions dels dinamitzadors/es i les marques a terra.

6-      Queda prohibit menjar o consumir begudes a l’interior del Casal.