TERROR A LA FRESCA

Slide Estiu Joventut3

Com ja és tradició les nits de dimarts arriba el Terror a la Fresca, el millor cicle de cinema de terror a l’aire lliure de Calafell on hem programat nou pel·lícules farcides d’escenes que et faran saltar de por.   

Tots els dimarts de juliol i agost, a les 22h, al Parc de la Sínia. Activitat gratuïta, recomanada a majors de 16 anys. Totes les projeccions es realitzaran en castellà. En cas de pluja les pel·lícules es projectaran al Centre Cívic Cinema Irirs.

Smile

smile2 de juliol
SMILE
Després de presenciar un incident estrany i traumàtic que involucra un pacient, la Dra. Rose Cotter comença a experimentar successos aterradors que no pot explicar.

Insidious: La Puerta Roja

InsidiousPuerta23 de juliol
INSIDIOUS: LA PUERTA ROJA

Per posar finalment els seus dimonis a descansar, Josh i el seu fill Dalton han d’anar més profund cap a “el Més Enllà”.

M3GAN

M3GAN-570441440-large6 D’AGOST
M3GAN

La M3GAN és una maravella de la intel·ligència artificial, una nina realista programada per ser la millor companya dels nens i la major aliada dels pares.

Posesión Infernal: El Despertar

SKAPOSESION20 D'AGOST
POSESiÓN INFERNAL: EL DESPERTAR
 
El retrobament de dues germanes separades es veu interromput pel sorgiment de dimonis posseïdors de carn.

Cerdita

kmCjZjm4CHuuJdwUdn3h93WqDdR9 DE JULIOL
CERDITA
 
Per la Sara, l’estiu només significa haver de suportar les contínues burles de les altres noies del seu poble. Tot acabarà quan un desconegut arribi al poble.

La Monja 2

La Monja 230 DE JULIOL
LA MONJA 2

1956 – França. Un sacerdot és assassinat. Un mal s’està estenent. La germana Irene, una vegada més, es troba cara a cara amb Valak, la monja dimoni.

SCREAM VI

Scream VI-826495425-mmed13 D'AGOST
SCREAM VI

Després dels últims assassinats de Ghostface, els quatre supervivents abandonen Woodsboro per donar començament a un nou capítol a la ciutat de Nova York. 

Candyman

Candyman27 D'AGOST
CANDYMAN
 
Des de temps immemorials, el barri de Cabrini Green a Chicago s’ha vist amenaçat per la història d’un assassí en sèrie amb un ganxo per mà.