• Slideshow FeStiu
  • Slideshow FeStiu2
Imprimir

Tarda Jove de Segur

Posted in Serveis

Ampliem els serveis i horaris de la Tarda Jove de Segur. Després d’un any d’obrir l’espai de sota de la Biblioteca de Segur pels joves, ampliem els horaris i serveis, per apropar els serveis de Joventut als diferents nuclis de Calafell.
 
A la Tarda jove de Segur trobaràs un punt de trobada on passar l’estona de forma divertida, consultar i informar-te, fer cursos, tallers, connectar-te a Internet, xerrar, conèixer gent... i un munt de coses que tu ens puguis proposar!
Pots venir cada tarda de dilluns a dijous de 16 a 20 h a la planta baixa de la Biblioteca Casa Nova de Segur de Calafell.
 
A la Tarda Jove hi pots trobar diferents espais que et poden interessar:
Ordinadors amb connexió a Internet. Podràs consultar tot el que t’interessi i fer els teus treballs. Cerca, investiga i troba!
Jocs de taula i vídeojocs. Diferents opcions de jocs per passar una bona estona entre amics. Juga i comparteix!
Aula d’estudi. Pots venir a estudiar, fer treballs sol o en grup, repassar temes... Et donarem un cop de mà amb el que ens demanis!
Servei d’informació sobre qualsevol  tema que t’interessi  (habitatge, treball, salut, estudis,  beques, activitats...) Pregunta’ns, no ho dubtis!
Activitats, jocs, tallers, xerrades, pelis... i un munt de coses més que et proposem i que sobretot ens puguis proposar tu!
 
Els divendres els tenim reservats per qualsevol proposta que ens puguis fer i que tingui interès juvenil. Anima’t i proposa activitats per fer!
Us pesperem a la Tarda Jove de Segur!