• sliderformacciofinal
  • slidetallersgeneric

Tallers

Cartell Tallers Hivern 2018Les places són limitades. Tindran prioritat els joves (de 12 a 35 anys).

INSCRIPCIONS A PARTIR DE l'11 DE DESEMBRE AL SERVEI D'ATENCIÓ AL CIUTADÀ.
A partir d'aquest dia, a més, apareixerà un enllaç en aquesta mateixa pàgina on us podreu inscriure telemàticament.

Quan el curs que us interessa arribi a un mínim d'inscripcions, us avisarem per a que formalitzeu el pagament al Servei d'Atenció al Ciutadà.

Imprimir

AULA D'ESTUDI

Necessites un cop de mà amb l’ESO? T’ajudarem amb les activitats escolars i a repassar els conceptes que has treballat a classe.
Imprimir

Guitarra

El curs s’adreça a tots els joves que volen aprendre a tocar la guitarra però no saben per on començar. L’objectiu és consolidar una sèrie de tècniques que serveixin de base per al posterior estudi de l’instrument.
Imprimir

FOTOGRAFIA

El taller de fotografia és una molt bona oportunitat per iniciar-se en poc temps al món de la fotografia i conèixer millor la nostra càmera. Durant el taller, farem teoria però sobretot pràctica.
Imprimir

Informàtica inicial per a Gent Gran

Els alumnes de l'INS Camí de Mar volen oferir a la gent gran de Calafell la possibilitat d'aprendre informàtica bàsica. Al curs s'ensenyaran coses bàsiques, com per exemple a navegar per internet, demanar hora al metge, veure com arribar a una adreça determinada, operar amb banca online,...
Imprimir

TALLER DE ROBÒTICA

Activitat innovadora que desenvolupa les habilitats i competències del segle XXI i promou l'interès per la ciència i la tecnologia. Utilitzarem les metodologies de LEGO® Education basades en la construcció activa i el descobriment guiat pel propi alumnat.
Imprimir

Tasta el món: la cuina mediterrània

Curs de cuina amb arrels que ens durà a visitar la gastronomia de diversos països. Continuem amb el cicle de tallers coneixent les elaboracions més pròpies de la cuina mediterrània. Plats com l’hummus, musaka,..., els podrem incorporar a la nostra dieta.