• sliderformacciofinal
  • slidetallersgeneric

Tallers

Cartell Tallers Primavera 2018Les places són limitades. Tindran prioritat els joves (de 12 a 35 anys).

INSCRIPCIONS A PARTIR DEL 12 DE MARÇ AL SERVEI D'ATENCIÓ AL CIUTADÀ.
A partir d'aquest dia, a més, apareixerà un enllaç en aquesta mateixa pàgina on us podreu inscriure telemàticament.

Quan el curs que us interessa arribi a un mínim d'inscripcions, us avisarem per a que formalitzeu el pagament al Servei d'Atenció al Ciutadà.

Imprimir

AULA D'ESTUDI

Necessites un cop de mà amb l’ESO? T’ajudarem amb les activitats escolars i a repassar els conceptes que has treballat a classe.
Imprimir

Guitarra

El curs s’adreça a tots els joves que volen aprendre a tocar la guitarra però no saben per on començar. L’objectiu és consolidar una sèrie de tècniques que serveixin de base per al posterior estudi de l’instrument.
Imprimir

TALLER DE ROBÒTICA

Activitat innovadora que desenvolupa les habilitats i competències del segle XXI i promou l'interès per la ciència i la tecnologia. Utilitzarem les metodologies de LEGO® Education basades en la construcció activa i el descobriment guiat pel propi alumnat.
Imprimir

FOTOGRAFIA

El taller de fotografia és una molt bona oportunitat per iniciar-se en poc temps al món de la fotografia i conèixer millor la nostra càmera. Durant el taller, farem teoria però sobretot pràctica.
Imprimir

TALLER D'ALIMENTACIÓ SANA

Taller on aprendrem a tenir cura de la nostra alimentació, amb una visió panoràmica del què és l’alimentació i la nutrició, així com consells per alimentar-nos bé el dia a dia amb receptes saludables per a totes les menjades. També reflexionarem sobre les dietes i la publicitat, i finalitzarem el taller amb una sessió específica sobre alimentació i esport.