Còctels
CÒCTELS SENSE ALCOHOL
SAN FRANCISCO
gel
suc de taronja
suc de llimona
suc de pinya
sucre
granadina
Ficar gel a la coctelera, 2/5 de suc de taronja, 2/5 de suc de llimona, 1/5 de suc de pinya, una culleradeta de sucre i tres gotes de granadina. Agitar i servir en un got alt. Per adornar el got mullar el bord amb aigua i passar-lo per un plat amb sucre i unes gotes de granadina.
BLACK WIDOW SPIDER
gel picat
coco-cola
una bola de gelat de vainilla
crema muntada
Col·locar el gel en un got de blop llarg. Afegir la coco-cola fins arribar 2/3 del got i, a continuació, afegir el gelat de vainilla. No remoure i completar amb la crema muntada. Servir amb palletes i una cullera llarga.
SHIRLEY TEMPLE
gel picat
un dollet de granadina
llimonada
30 ml de crema de llet
Col·locar el gel en un got de glop llarg. Afegir la granadina i acabar amb la llimonada. Utilitzar el dors d’una cullera per deixar caure la crema de llet a poc a poc de manera que quedi surant en la superfície del got. Servir amb una palleta.