Imprimir

Garantia Juvenil

Posted in Participació

sessio garantia juveniLa Garantia Juvenil és una iniciativa a nivell europeu per reduir l'atur juvenil. Si compleixes els requisits, en un termini de quatre mesos, la Generalitat t'oferirà una oferta de treball, pràctiques o formació.

El col·lectiu de joves susceptibles de rebre la Garantia Juvenil s'ha delimitat de la manera següent: joves més grans de 16 anys i menors de 30 anys, inscrits o no als serveis d'ocupació, i que no tenen feina ni estan formant-se.

Com donar-te d'alta en el sistema

Si compleixes els requisits i vols ser beneficiari de la Garantia Juvenil, prèviament t’has d’inscriure al fitxer del Sistema de Garantia Juvenil.

Inscripció amb DNI electrònic o certificat

La forma més senzilla i ràpida d'accedir al fitxer és a través de DNI electrònic o certificat electrònic reconegut. Si el tens pots fer la teva inscripció directament aquí.Si no en teniu, podeu demanar el certificat digital d'IDCAT a qualevol de les oficines del SERVEI D'ATENCIÓ AL CIUTADÀ de l'Ajuntament de Calafell.

Inscripció amb usuari i contrasenya

Si estàs interessat a inscriure-t'hi i no tens el DNI electrònic o certificat electrònic, pots fer la inscripció mitjançant un usuari i contrasenya. Per obtenir aquest usuari i contrasenya has de seguir els passos següents:
 
1. Descarrega i omple aquest formulari.
2. Porta aquest formulari a l’oficina de registre que queda més a prop teu. Pots buscar-la aquí.
3. Rebràs al teu correu electrònic un codi d’activació, que hauràs d’introduir en aquest lloc web. I ja podràs començar a omplir la teva inscripció.

Si ho prefereixes, pots adreçar-te també presencialment a una oficina de Treball del SOC on t’ajudarem amb aquest tràmit.

Un cop t’hagis inscrit i en un termini màxim de 30 dies contactaran amb tu per tenir una primera entrevista i definir el teu itinerari de Garantia Juvenil.

A més, l'Ajuntament de Calafell organitza sessions informatives per aclarir-vos els dubtes:

Sessions Informatives

Si estàs interessat/da en conèixer tot el que et pot oferir la Garantia Juvenil i inscriure-t'hi, apunta't a la sessió informativa.  
Al finalitzar la sessió , podreu inscriure-us a la Garantia Juvenil amb la Impulsora de la Garantia Juvenil de la Oficina Jove del Baix Penedès.


INSCRIPCIONS AL CASAL JOVE, ELS SERVEIS D'ATENCIÓ AL CIUTADÀ I ONLINE A L'ENLLAÇ https://seu.calafell.cat/eMiServicio/catala/Tramites/67F59E1625314E468FF33CF2C5858BF3.asp

Si vols més informació, la pots trobar a garantiajuvenil.gencat.cat