• Slideshow FeStiu
  • Slideshow FeStiu2

FORMACCIÓ

Accions formatives d’orientació i capacitació en el món del treball per a joves. Inscripcions a partir del 26 d’agost  a les oficines del Servei d’Atenció al Ciutadà i via web a www.calafell.cat i www.joventut.calafell.cat.

Les accions lligades a programes de Garantia Juvenil estan adreçades a persones joves de 16 a 29 anys inscrites al registre. Per a més informació podeu venir a les sessions informatives o bé adreçar-vos a www.garantiajuvenil.gencat.cat.

Imprimir

Aprèn a fer treballs i presentacions online

tag google docsA través de les càpsules online i vídeos coneixerem la plataforma de Google Drive i el seu funcionament general per a poder desenvolupar treballs escrits de manera individual i col·laborativa. Farem una breu introducció a la plataforma Drive i aprendrem a treballar amb documents i presentacions de Google.

Imprimir

Curs de transport de mercaderies ( fins a 3500 kg )

transport mercaderiesDurant el curs aprendrem la conducció de vehicles de fins a 3.500 kg per al transport de mercaderies de manera segura, responsable i econòmica, seguint les instruccions rebudes, aplicant la reglamentació vigent i normativa en matèria de salut, seguretat vial i mediambiental, així mateix supervisant i/o realitzant les operacions de càrrega, descàrrega i manipulació de mercaderies d'acord a procediments definits.