• sliderformacciofinal
  • slidetallersgeneric

Curs de premonitor/a de lleure educatiu

De l’1 al 12 de juliol. De 10 a 14 h. CC Montse Civit (Port Segur)
Tens ganes d’iniciar-te en el món del lleure? T’agradaria treballar amb els infants? Aprendràs les funcions d’un/a monitor/a de lleure, tècniques d’animació, a treballar en equip i a dinamitzar activitats, jocs i tallers. 

Desenvolupament de l'activitat

L’horari és de 10.00 a 14.00 hores, és important ser puntuals per poder realitzar totes les activitats programades. 

El curs es fa al Centre Cívic Montse Civit (Passeig Marítim, s/n. Segur de Calafell), als exteriors del Centre Cívic i a la platja, per aquest motiu és necessari dur calçat i roba còmode, xancletes per a la platja, crema solar, gorra (recomanable).

Cada dia a mig matí es farà una aturada per esmorzar, recomanem dur alguna cosa per menjar.

Durant la setmana del 8 al 12 de juliol anirem a diferents Casals d’Estiu de Calafell per dinamitzar jocs de lleure i posar en pràctica tot allò après.

Aquestes visites es faran a peu excepte el dijous 11 de juliol que ens desplaçarem en autocar fins a Comarruga. L’hora de convocatòria per agafar l’autocar és a les 9.30 hores, pel que fa a l’hora de finalització és a les 14.00 hores al Casal Jove de Calafell.

El divendres 12 de juliol es farà la cloenda del curs i l’entrega del diploma d’aprofitament a les i els participants.

A banda de totes aquestes indicacions, heu de dur amb vosaltres una cosa indispensable: ganes d’aprendre i passar-ho bé!