• slidejoventut
  • slidejoventut2
  • slidejoventut3
  • slidejoventut4
  • slidejoventut5

Reviu el litoral de Calafell

Descobrir el litoral del municipi a través d’activitats aquàtiques com el caiac i el paddel és una oportunitat que només passa al Festiu i aquesta és la seva setmana. A més, coneixerem els ecosistemes de la mà d’entitats naturalistes i aprendrem a gaudir-los i tenir-ne cura. La diversió està assegurada, t’encantarà!

L'activitat es durà a terme del 18 al 22 de juliol de 10 a 14 h. Aquesta setmana l'espai on realitzarem l'activitat serà el Casal Jove de Segur de Calafell (Passeig Marítim s/n, Port Segur-Calafell, edifici G, 1ª planta), la platja de Segur de Calafell i l’aula del Centre de Recerca i Educació Ambiental (CREAC) (Carrer Dinamarca, 8, Segur de Calafell).

Descobrirem el litoral del municipi a través d’activitats aquàtiques com el caiac i el pàdel surf.  L’objectiu principal és que els i les participants s’ho passin d’allò més bé amb la redescoberta de l’entorn natural de Calafell. A més, coneixerem els ecosistemes de la mà d’entitats naturalistes de la zona (GEPEC i GREAC). Amb elles aprendrem a gaudir i tenir cura de l’entorn.

La gestió de les emocions és un aspecte que creiem important treballar, per aquest motiu, dedicarem un espai per a aquest àmbit.

Aquí teniu les activitats que realitzarem dia a dia durant total la setmana:

REVIU EL LITORAL DE CALAFELL

 

Dilluns 18

Dimarts 19

Dimecres 20

Dijous 21

Divendres 22

10 a 11:30h

Presentació de la setmana

+

Jocs de coneixença

Caiac

Alliberament de tortugues marines amb GEPEC

Pàdel Surf

Educació ambiental amb GREAC

11:30 a 12h

DESCANS

12 a 14h

Dinàmiques sobre el medi ambient

Jocs a la platja

Gestió emocional

Jocs a la platja

Educació ambiental amb GREAC

+

Valoració de la setmana

Aspectes a tenir en compte:

Cada dia haureu de portar: L’esmorzar, ampolla d’aigua, calçat i roba còmode, gorra (recomanable).
El dilluns farem les activitats en el Casal Jove de Segur de Calafell.
El dimarts, dimecres i dijous anirem a la platja i haureu de portar: Banyador, tovallola, crema solar, roba de recanvi, xancletes i gorra (recomanable).
El dimecres anirem amb el GEPEC a l’ alliberament de tortugues marines. Ens trobarem a la Plaça dels Països Catalans a les 10:00 h. (https://goo.gl/maps/ypMdfJGUnif5GRDN7)
El divendres anirem al Centre de Recerca i Educació Ambiental (CREAC) i sortirem totes juntes des del Casal Jove de Segur de Calafell.

·