FeStiu Lleure

logofestiu

Aquests darrers mesos han passat coses que ens han fet aturar i reflexionar. Aquest estiu et proposem endinsar-te, de dimarts a dijous, de manera reflexiva i creativa en qüestions que creiem que poden ser del teu interès. Totes aquestes reflexions les convertirem en expressions artístiques com la fotografia, el graffiti, el rap... entres riures i bon ambient!

Inscripció gratuïta a partir del 7 de juny: Online a través de www.joventut.calafell.cat, o bé a les diferents seus del Servei d’Atenció al Ciutadà.  Adreçat a joves a nascuts a partir de 2008. Places limitades, inscripció per ordre d’arribada. Nombre màxim d’inscripcions a 3 activitats.

Imprimir

Natura't

Posted in FeStiu Lleure

Et preocupes pel medi ambient?Vols aprendre a conèixer i cuidar el teu entorn més proper? A través de diverses activitats reflexionarem com podem tenir una relació més justa amb les personers i la natura.  Aprendrem a cuidar el nostre planeta construint caixes niu, creant bombes de llavors, reconeixent els rastres dels diferents animals que tenim per la zona…  A més, durant la setmana podràs saber què són i què pretenen els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030!

Imprimir

Curs de premonitor/es de lleure educatiu (2)

Posted in FeStiu Lleure

T’agrada estar al Casal o a l’esplai? Has pensat mai que a tu també t’agradaria ser com les monitores amb les què has tingut contacte? T’agradaria treballar en un futur proper amb infants i adolescents en el lleure? Al curs de premonitors/es de lleure educatiu podràs aprendre conceptes bàsics sobre la tasca de monitor/a i viuràs experiències amb els teus companys/es que seran difícils d’oblidar!

Imprimir

Jove, fes sentir la teva veu!

Posted in FeStiu Lleure

La societat escolta la veu dels joves? Què volem? Què és ser jove avui en dia? Quines inquietuds tenim?  Al Casal Jove volem sentir-vos. Per això obrim un espai on durant 3 dies pugueu expressar-vos... i quina millor manera que fer-ho a ritme de Rap! Transformarem les reflexions en una cançó on podràs donar la nota amb estil!

Imprimir

El mur de les emocions

Posted in FeStiu Lleure

La pandèmia de la COVID-19 ha sacsejat les nostres vides, vivim temps d’incertesa, neguits, pors.. Aquest estiu volem acompanyar a través d’un espai on poder expressar tot el que sentiu i vulgueu compartir amb nosaltres.

Imprimir

Sexpressa’t!

Posted in FeStiu Lleure

Els i les joves tenim moltes preguntes sobre les relacions afectives i la sexualitat. A vegades no és fàcil formular la pregunta o trobar qui te la respongui. Durant tres dies, i amb l’ajuda d’entitats especialistes, obrirem un espai de reflexió sobre salut afectiva i sexual i sobre el gènere i les seves expressions.

Imprimir

Ets fast fashion?!

Posted in FeStiu Lleure

Saps què és el fast fashion? T’has qüestionat alguna vegada la forma que tenim de consumir roba? Durant tres dies coneixerem que hi ha darrera d’aquelles sabates que tant t’agraden o d’aquella samarreta que només costa 3€.  També coneixerem diferents formes de consumir roba amb un menor impacte pel medi ambient.

Imprimir

Reconstruïm com els íbers!

Posted in FeStiu Lleure

Tots els pobles tenen un passat. Com vivien els avantpassats Ibers a Calafell? Com construïen les seves cases?

Amb l’ajuda de Calafell Històric aprendrem a construir com ho feien els avantpassats Ibers a la nostra zona. Al llarg d’aquests dies coneixeràs i realitzaràs tècniques de reconstrucció a la mateixa Ciutadella Ibèrica de Calafell. No et perdis aquesta oportunitat de veure i viure aquesta jaciment arqueòlogic d’una manera diferent i única.