FeStiu Lleure

Cartell FeStiu 20222Des del Casal Jove et proposem un Festiu! Lleure amb setmanes temàtiques on durem a terme activitats dinàmiques, divertides, amb valors i amb moltes ganes de compartir. I un Festiu! Esport on suaràs la samarreta amb diversos esports mentre comparteixes jocs amb els teus amics. 

Inscripció gratuïta a partir del 30 de maig: Online a través de la web: www.joventut.calafell.cat, o bé a les diferents seus del Servei d’Atenció al Ciutadà. 

 Adreçat a joves nascuts a partir de 2002 i fins el 2010. Places limitades, inscripció per ordre d’arribada. Nombre màxim d’inscripcions a 3 activitats.

A l’hora de realitzar la inscripció, hauràs d’adjuntar els següents documents:

·         Fotocòpia del DNI/NIE o llibre de família.

·         Fotocòpia de la targeta de la seguretat social o Mútua.

·         Fotocòpia del llibre de vacunes actualitzat (opcional).

·        Autorització i fitxa de salut (que trobareu clicant al següent enllaç i la informació del tràmit d’inscripció).

Al Festiu! Lleure gaudiràs de diverses setmanes temàtiques on amb activitats creatives i dinàmiques t'endinsaràs amb temes del teu interès. Llegeix més i escull a quines setmanes t’apuntes. 

Imprimir

Voluntariat TIC

Posted in FeStiu Lleure

Vols fer una acció al servei dels altres compartint els teus coneixements sobre les aplicacions mòbils i les xarxes socials amb persones grans? Si la resposta és sí, aquesta és la teva setmana. La gent gran també són la nostra gent.

Imprimir

Reviu el litoral de Calafell

Posted in FeStiu Lleure

Descobrir el litoral del municipi a través d’activitats aquàtiques com el caiac i el paddel és una oportunitat que només passa al Festiu i aquesta és la seva setmana. A més, coneixerem els ecosistemes de la mà d’entitats naturalistes i aprendrem a gaudir-los i tenir-ne cura. La diversió està assegurada, t’encantarà!
Imprimir

L'enigma de les sèries

Posted in FeStiu Lleure

Ets de les persones que prefereixen quedar-se a casa per veure els nous episodis de les teves sèries preferides? Aquest estiu hem preparat diferents activitats relacionades amb el món de les sèries del moment perquè surtis de casa: tallers, xerrades, escape rooms,... No tens excusa!

Imprimir

A ritme de diversitat

Posted in FeStiu Lleure

Aquesta setmana volem celebrar la riquesa de la diversitat a través de la música, creant una cançó des de zero i  que ens expliqueu com viviu la varietat de persones que formen el nostre món. Trenquem l’obvietat, aprenem de la diversitat!
Imprimir

Cuines del món

Posted in FeStiu Lleure

Aprèn a cuinar plats tradicionals d’arreu del món i coneix la riquesa cultural d’altres països. Vine i participa del gran concurs final. Qui de tu i els teus amics i amigues té més dots culinàries? Ho vols saber? Apuntat aquesta setmana.