• slidejoventut
  • slidejoventut2
  • slidejoventut3
  • slidejoventut4
  • slidejoventut5

Campus a la platja

Tens ganes de gaudir de la platja d’una manera diferent? Aquesta setmana jugarem a frisbee, vòlei, farem curses d’orientació, sortides i també activitats a l’aigua com el Kayak i el Paddle Surf. Agafa la tovallola, la crema solar i l’aigua que nosaltres t’esperem!!!

El Campus es fa als voltants del Port de Segur de Calafell. Lloc de quedada és el Casal Jove de Segur de Calafell situat al centre Cívic Montse Civit.

L’objectiu principal d’aquesta setmana esportiva és que els joves gaudim mentre practiquem diferents esports i jocs, d’una forma segura, guiada i lúdica en l’entorn de la platja. A més podrem divertir-nos a nou espai jove situat al Port Segur durant les hores de més calor. També realitzarem una cerca de pistes pel municipi i així conèixer el patrimoni històric dels voltants del poble.

 ·         El primer dia de Campus farem unes dinàmiques i jocs perquè el grup es conegui.

·         Dimarts ens iniciarem a d’acrosport i posarem a prova el nostre equilibri i coordinació amb els companys. Per finalitzar el dia treballarem les emocions.

·         Dimecres anirem d’excursió. Punt de sortida: el Casal jove.

·         El quart dia ens endinsarem a diferents disciplines de l’esport adaptat.

·         Per finalitzar la setmana gaudirem d’un dia practicant altres esports alternatius com són el kayak i el paddle surf. 

Recorda de portar cada dia: Esmorzar, aigua, calçat i roba còmode, crema solar, tovallola, banyador, roba de recanvi, gorra (recomanable), xancletes (recomanable).

Dates i lloc:
Setmana de l’11 al 15 de juliol al Casal Jove de Segur de Calafell.
Setmana del 25 al 29 de juliol al Casal Jove de Segur de Calafell.

Horaris:
De dilluns a divendres, de les 9 a les 13h.