Festiu! Esport

Cartell FeStiu 20222Des del Casal Jove et proposem un Festiu! Lleure amb setmanes temàtiques on durem a terme activitats dinàmiques, divertides, amb valors i amb moltes ganes de compartir. I un Festiu! Esport on suaràs la samarreta amb diversos esports mentre comparteixes jocs amb els teus amics. 

Inscripció gratuïta a partir del 30 de maig: Online a través de la web: www.joventut.calafell.cat, o bé a les diferents seus del Servei d’Atenció al Ciutadà. 

 Adreçat a joves nascuts a partir de 2002 i fins el 2010. Places limitades, inscripció per ordre d’arribada. Nombre màxim d’inscripcions a 3 activitats.

A l’hora de realitzar la inscripció, hauràs d’adjuntar els següents documents:

·         Fotocòpia del DNI/NIE o llibre de família.

·         Fotocòpia de la targeta de la seguretat social o Mútua.

·         Fotocòpia del llibre de vacunes actualitzat (opcional).

·         Autorització i fitxa de salut (que trobareu clicant al següent enllaç i la informació del tràmit d’inscripció).

A Festiu! Esport on suaràs la samarreta amb diversos esports mentre comparteixes jocs amb els teus amics.  Mou-te una mica i coneix noves disciplines esportives, juga i  comparteix.

Hem preparat setmanes per temes ...tu només has d’escollir les que més t’agradin, apuntar-te i venir! 


Imprimir

Campus a la platja

Posted in Festiu! Esport

Tens ganes de gaudir de la platja d’una manera diferent? Aquesta setmana jugarem a frisbee, vòlei, farem curses d’orientació, sortides i també activitats a l’aigua com el Kayak i el Paddle Surf. Agafa la tovallola, la crema solar i l’aigua que nosaltres t’esperem!!!

Imprimir

Campus de futbol

Posted in Festiu! Esport

Vols millorar el teu toc de pilota? Vine a entrenar amb nosaltres i aprèn en l’àmbit tècnic i tàctic el control i conducció de pilota, passes, regats, xuts amb exercicis de tàctica individual.

Imprimir

Campus multiesportiu

Posted in Festiu! Esport

Fent salut posarem en pràctica els valors de la convivència i l’esport amb activitats a l’aire lliure. Un dia anirem al Camp de Futbol, jugarem a bàsquet, a jocs tradicionals i molts més. Ah i el darrer dia com a comiat anirem al mar a fer esport. T’ho perdràs?