Divendres al Casal

Divendres al Casal és una iniciativa que vol posar a disposició dels joves de Calafell l'equipament del Casal Jove. Els divendres a la tarda organitzem activitats amb la col·laboració de diferents joves i entitats del municipi o a demanda dels mateixos joves. Totes elles són obertes i gratuïtes i estan adreçades a joves a partir de 12 anys.

Inscripcions trimestrals a les oficines del Servei d’Atenció al Ciutadà i via web a www.calafell.cat o www.joventut.calafell.cat . Tindran prioritat d’inscripció els joves de 12 a 35 anys.

Presencialment es pot realitzar la inscripció a través del Servei d’Atenció al Ciutadà, sol·licitant cita prèvia a través de l’enllaç https://citaprevia.gestorn.com/calafell/#nbb o al telèfon 977 69 90 09. També podreu fer la inscripció a través dels formularis en paper que trobareu al Casal Jove.

 

Imprimir

Taller de dansa africana: Coupé Decalé

Posted in Divendres al Casal

tag dc coupe decale webQui no ha flipat mai amb la dansa africana?! Anima’t i endinsa’t en una expressió actual i moderna. El Coupé Décalé és una dansa urbana de la descendència ivoriana. És una art escènica que s’identifica amb les identitats migrants, amb l’extravagància, la sexualitat, la supervivència a la ciutat com a estranger, etc.

Imprimir

Manteniment de patinets i skates

Posted in Divendres al Casal

tag manteniment patinetsA través del taller aprendrem a reconèixer els materials de l'skate i com tenir cura i fer-ne un bon manteniment: Neteja de rodaments i eixos, canvi de rodes, eixos i bushing, reparació de taula i canvi de papers de vidre, canvi de cargols. També aprendrem a fer els ajustaments bàsics dels components: ajustament de la duresa dels bushings, col·locació de calces i graduació de eixos.

Imprimir

Autodefensa per a dones

Posted in Divendres al Casal

tag autodefensaMoltes vegades, les dones, ens trobem en situacions de vulnerabilitat, que poden arribar a ser incòmodes i violentes. Anar soles pel carrer no ens hauria de fer por, però malauradament és la nostra realitat diària.