Divendres al Casal

Enguany ampliem les activitats d’estiu amb petits tastets d’activitats diferents, per gaudir i passar-ho bé... i qui sap... fer match amb alguna afició que t’encantarà!

Inscripció gratuïta a partir del 7 de juny: Online a través de www.joventut.calafell.cat, o bé a les diferents seus del Servei d’Atenció al Ciutadà.  Cal autorització dels pares pels menors d’edat. Adreçat a joves de de 12 a 35 anys Places limitades, inscripció per ordre d’arribada. Nombre màxim d’inscripcions a 3 activitats.

 

Imprimir

Balla i crema

Posted in Divendres al Casal

Vols venir a passar una estona divertida fent esport, ballant i cremant calories? Balla&Brucia ho va petar al confinament amb exercicis de ball divertits a les xarxes a Itàlia i ja s’està tornant un fenomen global.

Imprimir

Escape Room: El Club Gatsby

Posted in Divendres al Casal

El club Gatsby, conegut per les seves emblemàtiques festes i per les celebritats que el visiten, s'ha vist esquitxat pel major dels escàndols. Els diaris de tot el món s'han fet ressò de la notícia. Tindràs 60 minuts per mantenir la reputació de el cap de l'FBI ... o hi haurà conseqüències.

Imprimir

Roda de percussió

Posted in Divendres al Casal

Els estius tenen ressons a batucada: concerts, festes majors, passacarrers,... Enguany potser no ho tindrem tot, però no volem que perdis el ritme amb una roda de percussió on seràs partícip d’aquesta experiència comunitària.

Imprimir

Paddle surf

Posted in Divendres al Casal

No hi ha millor manera d’arrencar un dia d’agost que endinsant-te al mar! El paddle surf és una antiga forma de navegació dels pobles polinesis. Amb l’ajuda d’un rem i estant de peu viuràs les onades d’una altra manera!