Dimarts Joves

Cartell Dimarts Joves 20222Del 5 de juliol al 9 d’agost als Casals Joves de Calafell i Segur, et proposem un Dimarts Jove!

Inscripció gratuïta a partir del 30 de maig: Online: www.joventut.calafell.cat, o bé a les diferents seus del Servei d’Atenció al Ciutadà. 

Adreçat a joves de 12 a 35 anys. Als menors d’edat els cal autorització dels pares/mares. Places limitades, inscripció per ordre d’arribada. Nombre màxim d’inscripcions de 3 activitats en primera opció. 

Imprimir

Taller d’automaquillatge

Posted in Dimarts Joves

Vols maquillar-te com si ho hagués fet un professional? Vine aquest taller i aprèn pas a pas a fer: correccions cara i nas, maquillatge d'ulls i llavis, l'ús de brotxes i pinzellades bàsiques. Destaca el millor del teu rostre!

Imprimir

Música urbana i beat making

Posted in Dimarts Joves

Música i noves tecnologies es donen la mà per crear bases rítmiques electròniques, incorporant ritmes de percussió i la teva veu a través del rap. Una fusió de música digital, acústica i vocal. Tens ganes de crear? Vine!!! Els límits els poses tu!

Imprimir

Iniciació al paddle surf

Posted in Dimarts Joves

En aquest taller pujarem sobre una taula de paddle i amb l’ajuda d’un rem navegarem pel nostre mar Mediterrani com ho feien en l’antiguitat als pobles de la Polinèsia. Gaudeix del mar de Calafell amb nosaltres !!!

Imprimir

Escape room: El museu dels horrors

Posted in Dimarts Joves

El 1887 Jacob Sullivan va obrir el MUSEU DELS HORRORS SULLIVAN, una de les col·leccions d'objectes més horrorosos que la ment humana pugui imaginar. Prepara el teu grup d'investigació i descobreix l'últim misteri que s'amaga al museu.