• slidejoventut
  • slidejoventut2
  • slidejoventut3
  • slidejoventut4
  • slidejoventut5

Activitats d'estiu!

Cartell Dimarts Joves 2022 complert web

Viu l’estiu a Calafell! Tens ganes de gaudir d’un estiu diferent? No et perdis l’oferta que et fem des de la Regidoria de Joventut. Vine amb nosaltres, tria, remena i apuntat a les propostes que més t’agradin !! Aquest estiu més que mai viu el Casal Jove i passa un estiu divertit! Ah i tot és gratuït !!!

Fes-te teu el Festiu! Des del Casal Jove et proposem el Festiu! Lleure amb setmanes temàtiques on durem a terme activitats dinàmiques, divertides, amb valors i amb moltes ganes de compartir. I un Festiu! Esport on suaràs la samarreta amb diversos esports mentre comparteixes jocs amb els teus amics i amigues.  

Què has de fer? Apuntar-te a les setmanes que més t’agradin, venir al Casal Jove i gaudir! Et sembla un bon pla? T’hi esperem de dilluns a divendres, 10 a 14 h.

Has sentit a parlar dels Dimarts Joves? Són monogràfics de lleure pensats per a tu perquè passis una bona estona fent una activitat lúdica diferent.

Si tens ganes de ballar i fer esport el Zumba és per a tu! Els dimarts i els dijous a la tarda t’esperen els ritmes llatins a les platges Calafell i Segur.

Com ja és tradició les nits de dimarts arriba el Terror a la Fresca, un cicle de cinema de terror a l’aire lliure de Calafell. 

Els divendres, fins al 5 de juliol, mantindrem els Patis Oberts a l’institut Camí de Mar, perquè pugueu gaudir d’activitats al vostre aire. 

I el 12 d’agost la Festa dels Colors t’espera amb moltes sorpreses!!!

Aquest estiu viu-lo amb nosaltres!!! Aquest estiu fes-te’l teu!!!