• Slideshow FeStiu
  • Slideshow FeStiu2

Dimarts Joves '19

Cartell Tria lEstiu 2019webAquest estiu no et perdis la programació de tallers dels Dimarts Joves... encara diràs que l'estiu se't fa llarg?!

Inscripció gratuïta a partir del 27 de maig: Online a través de www.joventut.calafell.cat, o bé a les diferents seus del Servei d’Atenció al Ciutadà.

Cal autorització dels pares/mares pels menors d’edat. Adreçat a joves de de 12 a 35 anys Places limitades, inscripció per ordre d’arribada. Nombre màxim d’inscripcions de 4 activitats en primera opció.

2 de juliol. Taller de ball: Hip hop

El hip hop és un moviment cultural que va néixer als Estats Units en els anys 70 als barris de Bronx, Queens o Brooklyn. El balll hip hop barreja passos de jazz, breakdance, els ritmes afro o la dansa contemporània. Destaquen moviments intensos, de vegades tallants i molt expressius. Al taller aprendrem els primes passos i treballarem una coreo.
Horari: De les 18 a les 20 hores
Lloc: Centre Cívic Montse Cívit ( Port Segur )
Coorganitza: Centre Cívic Montse Civit

9 de juliol. Taller de creació artística: escultures de sabó
Les escultures de sabó s’han convertit en una manualitat de moda. La facilitat per treballar el sabó i el bon acabat fan que sigui una opció molt interessant per desenvolupar la vena creativa que totes portem dins.
Sembla increïble tot el que es pot fer amb sabó, el límit el poses tu!
Horari: De les 17 a les 19 hores
Lloc: Casal Jove de Calafell

23 de juliol. Taller de ball: K POP
El kpop és un estil musical de Korea que ho està petant arreu del món, per la seva força musical plena d’influències i les seves coreografíes.  En el taller aprendrem els primers passos i treballarem una coreo.
Horari: De les 18 a les 20 hores
Lloc: Centre Cívic Montse Cívit ( Port Segur )
Coorganitza: Centre Cívic Montse Civit

30 de juliol. Taller de creació artística: fes un llibre d'artista!
Composa el teu llibre d'artista o el seu inici...un llibre d'artista es una petita obra original feta amb papers de tot tipus, pot tenir pintura, anotacions, fotografies, transfers, retalls, fils, sorra... i  qualsevol material que et digui alguna cosa.
No cal saber dibuixar ni tenir experiència ..... cal tenir experiències!
Horari: De les 18 a les 20 hores
Lloc: Centre Cívic Montse Cívit ( Port Segur )
Coorganitza: Centre Cívic Montse Civit

6 d’agost. Taller de música:Roda de percussió
Es tracta d'una activitat comunitària dissenyada per a qualsevol tipus de públic i qualsevol numero de persones que participin.
La trobada comença al moment en què els participants decideixen posar les mans sobre el seu tambor i els sentits es despleguen. Després d'uns minuts d'assentament, els facilitadors ajudaran a dirigir el ritme i entre tots els participants esculpiran melodies.
Horari: De les 19 a les 21hores
Lloc: Pg. Marítim Sant Joan de Déu ( Zona Confraria )

13 d’agost. Taller de cuina: snacks saludables
Taller d’alimentació saludable on coneixerem aquells aliments que cal evitar o prioritzar,  i posteriorment agafarem idees d’ snacks saludables per a l’estiu: gazpacho    de síndria amb crackers de llavors, guacamole amb pastanaga, barretes energètiques de quinoa i fruits secs i pudding de xia.
Horari: De les 18 a les 20 hores
Lloc: Centre Cívic Cinema Iris