• Slideshow FeStiu
  • Slideshow FeStiu2

Festiu!

logo festiu webTens ganes de gaudir d’un estiu diferent? No et perdis la proposta que et fem des del Casal Jove de Calafell. Cada matí de dilluns a divendres podràs participar de l’espai casalero: cada setmana tractarem una temàtica diferent, des del món del graffiti passant per els escape room, els jocs de lleure, música i tot allò que et pugui interessar. No et quedis a casa! Vine, apunta’t i participa!

Inscripcions al Casal Jove de Calafell i la Tarda Jove de Segur a partir del 27 de maig. Activitat gratuïta. Adreçat a joves a partir de 12 anys ( nascuts a partir del 2006 ), excepte el Curs de premonitor de lleure, que està adreçat a joves de 15 a 18 ( nascuts del 2001 al 2003 ).

Places limitades, inscripció per ordre d’arribada. Nombre màxim de 3 de les 5 activitats setmanals en primera opció. Si hi ha places disponibles, et podries inscriure a la 4ta. Sols podran participar a l’acampada aquelles persones que hagin vingut alguna de les activitats setmanals.

Curs de premonitor/a de lleure educatiu

Tens ganes d’iniciar-te en el món del lleure? T’agradaria treballar amb els infants? Els curs de premonitors et donarà eines per a saber dinamitzar diferents activitats de lleure i et servirà per fer més atractiu el teu currículum en un futur. Aprendràs les funcions d’un/a monitor/a de lleure, tècniques d’animació, a treballar en equip i a dinamitzar activitats, jocs i tallers.

Tots aquests aprenentatges els farem d’una manera divertida i amena: jocs de lleure, dinàmiques de grup, activitats esportives a la platja, tècniques teatrals, etc. A més, dissenyaràs amb els companys i companyes activitats de lleure que podreu dinamitzar en diferents casals d’estiu de Calafell.

Dates: De l’1 al 12 de juliol

Horari: De les 10 a les 14 hores

Lloc: Centre Cívic Montserrat Civit ( Port Segur )

 Què fas? Posa el teu gra de sorra

Has sentit algun cop que vivim en un món individual i egoista? Aquesta afirmació té una part de realitat però si investiguem una mica ens adonarem que existeixen molts projectes en el que pots demostrar el teu altruisme. Et proposem descobrir-les d’una forma divertida i tenir l’oportunitat de d’aportar el teu gra de sorra.

Ajudar mai fa nosa!

Dates: Del 17 al 19 de juliol

Horari: De les 10 a les 14 hores

Lloc: Centre Cívic Montserrat Civit ( Port Segur )

Escapem de la història

Coneixes els escape-room? Segur que el teu enginy ha aconseguit escapar d’alguna tètrica habitació...

 Tens l’oportunitat de superar el següent nivell. Hauràs d’escapar de dos edificis emblemàtics de Calafell seguint el fil d’una trama de misteri i posant a prova els teus coneixements històrics.

Calafell serà un escape-village!

Dates: Del 22 al 26 de juliol

Horari: De les 10 a les 14 hores

Lloc: Casal Jove de Calafell

Expressa’t en lila

Encara al segle XXI reivindiquem la plena igualtat entre homes i dones. Aquest estiu, volem tenyir de lila els carrers, treballant un missatge amb què compartir els nostres pensaments d’igualtat en un mural participatiu.

 Vine a compartir experiències i a aprendre a construir un món on hi capiguem totes!

Dates: Del 29 de juliol al 2 d’agost

Horari: De les 10 a les 14 hores

Lloc: Casal Jove de Calafell

Dóna la nota contra el racisme!

T’has parat a pensar quantes persones de cultures diferents es relacionen amb tu? Un dels gran reptes de les nostres societats és fer desaparèixer la discriminació per motius racistes.

Al llarg de la setmana treballarem amb la música per trencar les barreres del racisme, especialment treballarem aquelles actituds quotidianes i normalitzades que, sense semblar-ho, poden ofendre.

 Vine creatiu/va de casa… perquè ho farem a ritme de rap!

Dates: Del 5 al 9 d’agost

Horari: De les 10 a les 14 hores

Lloc: Casal Jove de Calafell

Comiat d’acampada!

Les setmanes del Festiu! han sigut intenses, i volem acomiadar-nos compartint les vivències que ens hem endut amb una experiència diferent: Sortirem d’acampada, dormirem amb tendes, farem jocs i dinàmiques, i sobretot sobretot, farem amistat i bon rotllo!

Dates: 12 i 13 d’agost

Horari: Sortida dilluns 12 a les 10h. al Casal Jove. Arribarem dimarts 13 a les 18h.  

Lloc: Casa de colònies Can Foix ( Cubelles )

*Caldrà portar el dinar del dia 12. La resta d’àpats es faran a la casa de colònies. Els desplaçaments seran amb autobús i gratuïts. Caldrà portar també esterilla i sac de dormir, banyador, tovallola, una muda, xancles lligades i raspall de dents...Per inscriure’s a l’acampada, convé haver realitzat alguna de les activitats prèvies.

Col·labora: Jove Baix Penedès