• sliderformacciofinal
  • slidetallersgeneric

Festa dels Colors'19

Cartell HOLI 2019 webAquest estiu acabem les activitats del Festiu amb la Festa dels Colors!
No et pots perdre les actuacions dels punxadiscos i els llançaments de pols de colors el proper 14 d'agost de les 18 a les 22h al Parc de la Sínia. 
L'activitat és oberta i gratuïta. La Festa dels Colors serà una festa familiar oberta a tothom. És recomanable venir vestit de blanc, per tal que els colors destaquin mes.
La pols holi o gulaal es podrà comprar a un preu de 2 euros una bossa o 3 bosses per 5 euros.
T'hi esperem!

Per poder gaudir de la Festa de manera segura hem redactat una sèrie de consells i recomanacions, que respondran a dubtes que pugueu tenir aquells que encara no hagueu participat de cap Festa dels Colors.
 
PRECAUCIONS I RECOMANACIONS DE LA POLS HOLI
 
QUÈ ÉS? La pols de color està fet d'un 99% de pols de midó, 0.8% de colorant i 0.2% de aromatitzant. No conté gluten.
 
ÉS PERILLÓS O VERINÓS? La pols de colors està fabricada amb components naturals i és absolutament segura per a l'ús de les persones, així com per al medi ambient. A causa de la seva mida tan fina, en algunes persones poden causar problemes respiratoris. No és recomanable l'ús de pols per asmàtics o persones amb altres trastorns al•lèrgics. No utilitzar en espais tancats o amb poca ventilació.
 
En qualsevol cas i perquè tothom pugui gaudir de la festa, a la carpa de venda de bosses de pols holi que estarà instal•lada al lloc de l'esdeveniment tindreu disponibles de forma totalment gratuïta màscares de protecció. Tan sols demana-la i te la donarem.
 
QUINA ROBA EM POSO? ES TACARÀ ? Aquesta festa té com a objectiu tacar de color, així que emporta't la roba més vella de l'armari, preferentment de color blanc perquè ressaltin els colors, i gaudeixis sense preocupar-te. Es recomana rentar just després de l'esdeveniment. De vegades, algunes taques es resisteixen, pots posar la roba en remull unes hores o utilitzar una mica de lleixiu.
 
SI EM CAU A LA BOCA? Atès que la pols holi està fabricada a base d'ingredients alimentaris, el seu consum accidental no passa d'una desagradable experiència.
 
QUÈ PASSA SI ENTRA EN CONTACTE AMB ELS ULLS? Tot i que els pols no contenen substàncies irritants ni nocives per als ulls, tendeixen a absorbir humitat i causar sequedat temporal en aquesta àrea. Vigila que els pols no entrin en els teus ulls, en cas que ho facin, renta't abundantment amb aigua fins que la molèstia desaparegui. Unes ulleres, ulleres de protecció, ulleres de sol o de bussejar i tenir cura son solucions que us protegiran.
 
QUÈ PASSA AMB EL PÈL I LA MEVA PELL? Tranquil, amb un parell de rentats estaràs reconeixible de nou! La pols s'esbandeix amb facilitat en la majoria dels casos. Però compte amb els cabells rossos tenyits, és possible que petites partícules de pols quedin adherides al cabell. Recomanem condicionar el teu cabell amb algun oli per evitar els cabells pintats. Pots utilitzar xampú anti-caspa, oli d'oliva amb llimona o pastilles d'aspirina dissoltes en aigua per aclarir el pèl. Si et preocupa, una forma divertida de protegir el teu cabell és usant la perruca més original que trobis.
 
SÓN PERMANENTS? La pols de colors estan dissenyats per a ser completament biodegradables així com rentables amb aigua i sabó. Per tant, es netegen de la pell, roba, cabell, mascotes i superfícies llises com parets i terra. Tampoc hi ha problemes en asfalt i terra de ciment. L'ús de crema hidratant a la pell abans i després de l'esdeveniment farà que puguis treure't el tint amb més facilitat.
 
NO portis els teus POLS HOLI. Per motius de salut, higiene i seguretat no està permès fer servir ni portar pols Holi de cap altra procedència que no siguin els comprats a la carpa de venda de pols HOLI que tindrem instal•lada al lloc de l'esdeveniment.

PODRÀS DEIXAR PETITS OBJECTES a l'estand de PROTECCIÓ CIVIL durant la festa per la seva guarda, perquè pugios gaudir sense patir per on deixar la cartera o el mòbil.