• sliderformacciofinal
  • slidetallersgeneric

Tarda Jove de Segur

Ampliem els serveis i horaris de la Tarda Jove de Segur.Desrpés d'un any d'obrir l'espai de sota de la Biblioteca de Segur pels joves, ampliem els horaris i serveis, per apropar els serveis de Joventut als diferents nuclis de Calafell.

A la Tarda jove de Segur trobaràs un punt de trobada on passar l’estona de forma divertida, consultar i informar-te, fer cursos, tallers, connectar-te a Internet, xerrar, conèixer gent... i un munt de coses que tu ens puguis proposar!

Pots venir cada tarda de dilluns a dijous de 16h a 20h a la planta baixa de la Biblioteca Casa Nova de Segur de Calafell.

Al matí t’atendrem a l’oficina de Calafell Platja de 8h a 15h (al pis de dalt).

A la Tardal Jove hi pots trobar diferents espais que et poden interessar:

· Ordinadors amb connexió a Internet. Podràs consultar tot el que t’interessi i fer els teus treballs. Cerca, investiga i troba!

· Jocs de taula i vídeo-jocs. Diferents opcions de jocs per passar una bona estona entre amics. Juga i comparteix!

· Aula d’estudi. Pots venir a estudiar, fer treballs sol o en grup, repassar temes... Et donarem un cop de mà amb el que ens demanis!

· Servei d’informació sobre qualsevol  tema que t’interessi  (habitatge, treball, salut, estudis,  beques, activitats...) Pregunta’ns, no ho dubtis!

· Activitats, jocs, tallers, xerrades, pelis... i un munt de coses més que et proposem i que sobretot ens puguis proposar tu!

Els divendres els tenim reservats per qualsevol proposta que ens puguis fer i que tingui interès juvenil. Anima’t i proposa activitats per fer!

Us pesperem a la Tarda Jove de Segur!