• sliderformacciofinal
  • slidetallersgeneric

Sessions informatives Garantia Juvenil 2017

Cartell Garantia Juvenil Maig-Desembre 2017La Garantia Juvenil és una iniciativa a nivell europeu per reduir l'atur juvenil. Si compleixes els requisits, en un termini de quatre mesos, la Generalitat t'oferirà una oferta de treball, pràctiques o formació.

El col·lectiu de joves susceptibles de rebre la Garantia Juvenil s'ha delimitat de la manera següent: joves més grans de 16 anys i menors de 30 anys, inscrits o no als serveis d'ocupació, i que no tenen feina ni estan formant-se. Com donar-te d'alta en el sistema Si compleixes els requisits i vols ser beneficiari de la Garantia Juvenil, prèviament t’has d’inscriure al fitxer del Sistema de Garantia Juvenil.

Sessions Informatives

Tots els 3ers dimecres de cada mes, a les 13h. al Casal Jove. Al finalitzar la sessió informativa, podreu inscriure-us a la Garantia Juvenil amb la Impulsora de la Garantia Juvenil de la Oficina Jove del Baix Penedès. INSCRIPCIONS AL CASAL JOVE, ELS SERVEIS D'ATENCIÓ AL CIUTADÀ I ONLINE A L'ENLLAÇ https://seu.calafell.cat/eMiServicio/catala/Tramites/67F59E1625314E468FF33CF2C5858BF3.asp