• sliderformacciofinal
  • slidetallersgeneric

Nous Divendres al Casal!

Cartell Divendres Casal ABRIL-JUNY 2017Arriba la primavera carregada d'activitats els Divendres al Casal. 

Els divendres a la tarda organitzem activitats amb la col·laboració de diferents joves i entitats del municipi o a demanda dels mateixos joves. Totes elles són obertes i gratuïtes. Cal inscripció prèvia al Casal Jove.      

 

21 d’abril. Manualitats de Sant Jordi. De les 16:30 a les18:30h. al Casal Jove de Calafell. Al taller prepararem roses i punts de llibre fets per tu mateix/a i furins, les campanetes japoneses amb els teus desitjos.  La millor sorpresa per la teva parella, amistat i família!

5 i 12 de maig. Intercasals Football Cup 2017. Torneig de futbol de carrer entre els Casals Joves de Calafell i Vendrell. De les 16 a les 20 hores. 5 de maig, semifinals a les pistes Johan Cruyff del Vendrell, finals el 12 de maig a les pistes del Castell de Calafell. Equips de 6 de 12 a 16 anys.

5 de maig. Cuina fresca pel bon temps! Ara que ja ve el bon temps, aprendrem a preparar menjars frescos i saludables: pastís de sandvitx, una bona amanida i un bon smoothie de fruites i verdures, tot el que necessites per agafar energia!

12 de maig. Taller de Coaching: Esculls o t'escullen?... La decisió és teva!!! De les 18 a les 20 h. al Casal Jove de Calafell. A través d’aquest taller aprendrem a diferenciar entre com prenem les decisions habitualment i com les hauríem de prendre, des d'una postura  reflexiva i centrada en els nostres objectius personals. L’habilitat per prendre decisions s'aprèn, es practica i per tant es millora amb la seva pràctica. Un taller per tal que puguis tenir a l’abast estratègies útils per a la presa de decisions.

19 de maig. Torneig de counter strike. A partir de les 16 hores, al Casal Jove de Calafell. El Casal acull per primera vegada un torneig del popular joc Counter Strike! Vine a mostrar-nos les teves habilitats!

26 de maig. Taller de monòlegs amb Guillem Estadella. De les 17 a les 20 hores, al Casal Jove de Calafell. El Guillem Estadella ens farà un taller sobre com crear els millors monòlegs i passar-nos-ho bé fent riure els altres!

2 de juny. Festival de l’humor: Humor del Penedret. A les 23 hores. El Festival de l’Humor d’Humor del Penedret arriba a Calafell! Us esperem per passar una bona estona al Centre Cívic Cinema Iris.