• Slideshow FeStiu
  • Slideshow FeStiu2

Sessió informativa projecte Start!

El proper 24 de maCartell Sessió Informativa Start Calafell webig a les 17h al Casal Jove de Calafell farem la sessió informativa del projecte Start!
START! Formació i Feina per tu és un projecte adreçat a joves d’entre 16 i 24 anys que no treballen ni estudien.
START! Formació i Feina per tu és el nom del projecte adreçat a joves d’entre 16 i 24 anys del Camp de Tarragona que no treballen ni estudien. El programa, que forma part dels projectes de la Garantia Juvenil i que està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu, té com a objectiu que els seus participants aconsegueixin una titulació que els permeti inserir-se al mercat laboral amb una feina de qualitat. Fundació Intermedia i Fundació Formació i Treball, entitats especialitzades en la inserció laboral i l’ocupació, són les responsables de tirar endavant aquest projecte al Camp de Tarragona.

El programa sorgeix de la necessitat de fer front a l'abandonament escolar prematur i té com objectiu prioritari que els joves retornin a la formació reglada i assoleixin una certificació, a més de lluitar per a què obtinguin una feina de qualitat. Es tracta d’un projecte integral que combina l’orientació personalitzada, que ha de permetre a cada participant disposar de les eines i recursos necessaris per trobar el seu millor itinerari laboral i/o formatiu, amb l’acompanyament en el desenvolupament del seu projecte vital, amb un suport continuat que els transmeti i conscienciï sobre competències tan importants com el plaer per aprendre i la superació personal.

Per més informació us podeu adreçar al Centre de Noves Oportunitats al 977786030 o bé per whatsapp al 663943397. Al Casal Jove també us atendrem si teniu algun dubte o voleu fer la preinscripció.