• sliderformacciofinal
  • slidetallersgeneric

Xerrades Garantia Juvenil

Cartell Garantia Juvenil Març - Juny 2015Sabeu què és la garantia juvenil?

La Garantia Juvenil és una iniciativa a nivell europeu per reduir l’atur juvenil. Si compleixes els requisits, en un termini de quatre mesos, la Generalitat t’oferirà una oferta de treball, pràctiques o formació.

El col·lectiu de joves susceptibles de rebre la Garantia Juvenil s’ha delimitat de la manera següent: joves més grans de 16 anys i menors de 25 anys, o menors de 30 anys en el cas de joves amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%, inscrits o no als serveis d’ocupació, i que no tenen feina ni estan formant-se.

Si compleixes els requisits i vols ser beneficiari de la Garantia Juvenil, prèviament t’has d’inscriure al fitxer del Sistema de Garantia Juvenil del Ministeri de Treball. 

La forma més senzilla i ràpida d’accedir al fitxer és a través de DNI electrònic o certificat electrònic reconegut. Si no en teniu, podeu demanar el certificat digital d’IDCAT a qualevol de les oficines del SERVEI D’ATENCIÓ AL CIUTADÀ de l’Ajuntament de Calafell.

Si ho prefereixes, pots adreçar-te també presencialment a una oficina de Treball del SOC on t’ajudaran amb aquest tràmit i al Punt de la Feina i Casal Jove t’orientarem per resoldre qualsevol dubte que puguis tenir.

Els propers mesos des de les Regidories de Joventut i Treball farem sessions informatives al Casal Jove perquè no et quedi cap dubte.

Sessions Informatives

18 de març, 15 d'abril, 20 de maig i 17 de juny

11 hores, Casal Jove de Calafell

INSCRIPCIONS I INFORMACIÓ

http://treball.calafell.cat/formacio/formacio-presencial

Si vols més informació, la pots trobar a www.garantiajuvenil.gencat.cat