• sliderformacciofinal
  • slidetallersgeneric

Tarda de Jocs Frikis

Cartell Tarda Friki DC 2014Els Frikis tornen a assaltar el Casal Jove!

El divendres 14 de març, de 17 a 21h, tindrem una jornada de provar jocs nous al Casal Jove.

No cal inscripció, però si voleu jugar a algun joc en concret, digueu-nos'ho per assegurar-vos que teniu plaça.

Aquesta jornada s'ha organitzat en aquest grup de Facebook: https://www.facebook.com/groups/410976612380840/

Si voleu podeu proposar jocs nous o apuntar-vos a les partides.

De moment, jugarem a:

La Llamada de Chtulhu

Un dels primers jocs de rol. Està basat en les històries d'H.P. Lovecraft, pare del Terror modern. Aquesta partida en concret, barreja terror i superpoders durant la segona guerra mundial. Els jugadors hauràn d'esbrinar que hi fa la secció d'investigacions paranormals de les SS en un poblet perdut de Noruega.

Vampiro: Edad Oscura


Vampiro: La Mascarada és un dels jocs de rol més exitosos. En ell, els personatges encarnen vampirs, de diferents clans, que viuen amagats en la nostra societat, entrentats sempre entre ells o amb altres essers sobrenaturals. Vampiro: Edad Oscura porta aquesta idea a l'Europa del segle XIII.

King of Tokyo


En aquest original joc de taula, els jugadors porten una bèstia gegant, a l'estil de les pel·lis de Godzilla. Hi ha dues maneres de guanyar, ser el que més destrucció causi a la cuitat de Tokio o ser l'últim monstre dempeus.

Els Colons de Catan


A l'illa de Catan han arribat vàries nacions disposades a reclamar el seu territori. En aquest joc, haurem de construïr pobles i ciutats abans que ho facin els nostres contrincants. Per a fer-ho, tindrem que recollir matèries primes i comerciar amb els altres jugadors.

Magic: The Gathering

El joc de cartes coleccionables per excel·lència. Cada jugador es construeix una baralla personalitzada i la posa a prova contra els altres jugadors, en el que simula una batalla entre mags.

Munchkin


Aquest és un joc molt senzill (i molt divertit) on els jugadors hauran de pujar els seus personatges de nivell 1 a nivell 10 per a guanyar la partida. Inspirat en el popular Dungeons & Dragons, les seves cartes ens presenten hilarants monstres amb qui lluitar i absurdes andrómines per a equipar-nos.

REPETIM: Estem oberts a jugar a qualsevol altra cosa. Si teniu un joc molt xulo a casa i el voleu ensenyar a la resta de la humanitat, aquest és el vostre lloc.