• sliderformacciofinal
  • slidetallersgeneric

FIRA JOVE 2012

Cartell Fira JoveEl proper diumenge 12 d'agost tindrà lloc la primera Fira Jove.

Cartell Fira JoveCalafell celebra, aquest diumenge, 12 d’agost, la seva primera Fira Jove. Una fira que constarà d’un mercat jove, batucada, actuacions en directe i cinema.

La Fira Jove és una fira festiva oberta a tothom, que permet a joves emprenedors, joves artesans i creadors, i a entitats joves, donar a conèixer els seus projectes.

A la fira, que tindrà lloc diumenge a partir de les 17h, a la Plaça Alcalde Romeu (La Platja de Calafell), hi haurà: el mercat jove (creadors, artesans, entitats i emprenedors juvenils), batucada amb Jam percussió, actuacions en directe dels grups: Tintactiva i Destroyers Crew (Hip Hop i Break Dance), Sergi Raya (Harmònicus), Joan Casellas i Aco Pulgar (Jazz) i Et-Co (Folk Ètnic Contemporani), estrena del graffiti al Casal i cinema a la fresca amb la presentació, a càrrec dels realitzadors, i posterior projecció de la pel·lícula “El Bosque del Pantano”.

El regidor de Joventut, Joaquim Vidal, afirma que “hem volgut aprofitar la celebració del Dia Internacional de la Joventut perquè els joves puguin disposar d’un espai, ben visible, on donar a conèixer els seus projectes”. Així mateix Vidal anima a tothom a visitar la Fira. L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, també ha explicat que “aquesta fira és una bona oportunitat per als joves, tant del municipi com dels seus voltants, de promocionar els seus projectes”.